Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı‘na bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi toplam 198  kişilik kapasiteye sahiptir. Huzurevi 1967 yılında faaliyete geçmiştir. Şuan itibariyle 198 yaşlıya hizmet vermektedir.

Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınlarınızı yerleştirmek zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına huzurevlerinin ve yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer özelliklerini belli bir sitede toplamak istedik. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların bütün huzurevlerine ait bilgilere kolayca ulaşabilecekleri bir site hazırlamaya hayret ettik.

Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik.

Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi adres ve telefon
Adres: Huzurevi Mah. Alpaslan Türkeş Bulvarı Kurttepe Yolu Üzeri Çukurova / Adana
Telefon  0322.239 04 74 – 239 04 93