Ankara Etimesgut Belediyesi Huzurevi ve yaşlı bakımevi



Ankara Etimesgut Belediyesi Huzurevi ve yaşlı bakımevi, Belediye bünyesinde faaliyet gösteren huzur evi  toplam 52 kişilik kapasiteye sahiptir.  2008 yılında kurulan huzurevi 52 yaşlıya hizmet vermektedir.

Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınlarınızı yerleştirmek zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına huzurevlerinin ve yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer özelliklerini belli bir sitede toplamak istedik. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların bütün huzurevlerine ait bilgilere kolayca ulaşabilecekleri bir site hazırlamaya gayret ettik.

Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Ankara Etimesgut Belediyesi Huzurevi ve yaşlı bakımevi ‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Etimesgut Belediyesi Huzurevi ve yaşlı bakımevi İmkanları

Etimesgut Belediyesi Huzurevi, yaşlılara evlerinin rahatlığını aratmayan kalitede hizmet veriyor. 50 yatak kapasiteli huzurevinin odalarında gardırop, mini buzdolabı, televizyon, telefon, dinlenme köşesi, balkon, banyo ve tuvaletler yer alıyor.

Etimesgut Belediyesi Huzurevi, yaşlılara evlerinin rahatlığını aratmayan kalitede hizmet veriyor. 50 yatak kapasiteli huzurevinin odalarında gardırop, mini buzdolabı, televizyon, telefon, dinlenme köşesi, balkon, banyo ve tuvaletler yer alıyor. Huzurevinin oturma grupları, TV salonu, şark köşesi, kütüphane, oyun alanı ve kafeteryası sıcak bir aile ortamı oluşturuyor.

Spor imkanı

24 saat açık sağlık merkezinde, düzenli sağlık taramaları ve psikolojik destek seansları düzenlenirken, isteyen yaşlılar, uzman eğitmen ve fizyoterapist kontrolünde sporlarını yapıyorlar.

HİJYENİK ORTAM

Huzurevi sakinlerinin yemekleri modern ve donanımlı yemekhanede diyetisyen kontrolünde, hijyenik olarak hazırlanıyor. Yaşlılara, terzihane, berber, çamaşırhane ve ütü hizmeti de veriliyor. Huzurevindeki tüm bu hizmetler alanlarında uzman güler yüzlü personel tarafından sunuluyor.

Ankara Etimesgut Belediyesi Huzurevi ve yaşlı bakımevi Adres ve telefon

İstasyon Mahallesi Akasya Caddesi No: 6  Etimesgut / ANKARA

0 (312)   244 98 – 88

0  (312) 245 03 57