Ankara huzurevi fiyatları 2021



Ankara huzurevi fiyatları taban ve tavan fiyatları belirlendi. Özel Huzurevleri, Özel Yaşlı Hizmet Merkezleri ile Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezleri 2021 Ücretleri. İlimizde faaliyet gösteren, “Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezleri Yönetmeliği” kapsamında gerçek kişiler ve özel hukuk tüzel kişilerince işletilen, yaşlılara yönelik yatılı bakım hizmeti sunan sosyal hizmet kuruluşlarında, 2021 yılında uygulanacak taban ve tavan ücretleri belirlenmiştir.

Ankara huzurevi fiyatları

Özel Yaşlı Hizmet Merkezlerinde 2021 yılında uygulanacak ücret artışı, güncel TÜFE-ÜFE verileri,  sosyal ekonomik  koşullar, personel, beslenme, kira, ısınma, onarım, cari gider vb. giderler ile  özel kuruluş temsilcilerinin talepleri de göz önünde bulundurularak %8 KDV hariç olmak üzere;

Taban 1.000,00 TL

Tavan 8.000,00 TL olarak belirlenmiştir.

Kuruluşta 01.01.2021 tarihinden önce kalmakta olan yaşlılar için artış oranı %16 olarak sınırlandırılmıştır.

Kuruluşta bir, iki, üç ve dört kişilik odalarda kalan huzurevi ve özel bakım yaşlılarının kişi başı bakım ücretlerinin kuruluş tarafından taban ve tavan ücrete bağlı kalınarak belirlenmesi gerekmektedir.

Ankara İli Özel Huzurevleri ve Yaşlı Bakım Merkezlerinin aylık ücretleri ile ilgili olarak Ücret Tespit komisyonunca belirlenen ücretler 2021 yılı için geçerli olacaktır.

Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ankara İl Müdürlüğü (Ankara İl Müdürlüğü)

İstanbul Huzurevi Tavan ve Taban Fiyatları 



1 geri izleme / bildirim

  1. İstanbul huzurevi fiyatları 2021 tavan ve taban ücretler - Huzurevi Bilgi Portalı

Yorumlar kapatıldı.