Ankara Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu



Ankara Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren huzur evi  toplam 228 kişilik kapasiteye sahiptir.  1968 yılında kurulan huzurevi 228 yaşlıya hizmet vermektedir.

Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınlarınızı yerleştirmek zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına huzurevlerinin ve yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer özelliklerini belli bir sitede toplamak istedik. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların bütün huzurevlerine ait bilgilere kolayca ulaşabilecekleri bir site hazırlamaya gayret ettik.
Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Ankara Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu‘da toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik.

Ankara Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu  Adres ve telefon

Güçsüzler Yurdu Sakinleri Koruma Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği

Adres: Fatih Caddesi, Çağla Sokak, No:2 Tepebaşı/ Keçiören, ANKARA

Tel: +90 312 3143477 –

Fax: +90 312 3582968 –

E-posta: gucsuzler@gmail.com