Antalya Özel Hayatağacı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi



Özel Hayatağacı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi

2010 yılında kurulan huzurevi Antalya ilimizde faaliyet göstermektedir. 76 kişilik kapasitesi ile ihtiyaç sahibi yaşlılara hizmet veren huzurevi Antalya’nın belli başlı huzurevleri arasındadır. Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi olarak faaliyet gösteren kurum nezih misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Özel Hayatağacı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Özel Hayatağacı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınlarınızı yerleştirmek zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına huzurevlerinin ve yaşlı bakımevlerinin imkanlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer özelliklerini belli bir sitede toplamak istedik. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların rahatlıkla gezebilecekleri ve aradıkları bilgileri bulabilecekleri bir yapı oluşturmaya çalıştık.

Özel Hayatağacı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi adres ve telefonu

Arapsuyu Mah. 7. Cad. No: 14 Konyaaltı / ANTALYA

Telefon : 0242.230 38 00