Aydın Büyükşehir Belediyesi Huzurevi



Aydın Büyükşehir Belediyesi Huzurevi, Belediye bünyesinde faaliyet gösteren huzur evi  toplam 44 kişilik kapasiteye sahiptir. Huzurevi 1957 yılında faaliyete geçmiştir. Şuan itibariyle 44 yaşlıya hizmet vermektedir.

Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınlarınızı yerleştirmek zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına huzurevlerinin ve yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer özelliklerini belli bir sitede toplamak istedik. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların bütün huzurevlerine ait bilgilere kolayca ulaşabilecekleri bir site hazırlamaya gayret ettik.

Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Aydın Büyükşehir Belediyesi Huzurevi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Adres ve telefon

Adres: Zafer Mah. Doğugazi Bulvarı No:179

AYDIN

0 (256) 226 68 80