Kastamonu Huzurevi



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı‘na bağlı olarak faaliyet gösteren Kastamonu Huzurevi toplam 104 kişilik kapasiteye sahiptir. Kastamonu Huzurevi 1993 yılında faaliyete geçmiştir. Huzurevi adres ve telefon bilgisine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Kastamonu Huzurevi

Yakınlarımızı huzurevine yerleştirme gereklilik hâsıl olduğunda yapılması gereken işlerin en zorlusu başlamış olur. Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınların yerleştirilmesi süreci zor bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com sitesi olarak sizlere yardımcı olmayı hedefledik.

Huzurevi ve yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer bilgilerini belli bir sitede topladık. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların ilk başvurabilecekleri kaynak bir site yapmaya çalıştık.

İstanbuldaki huzurevleri başta olmak üzere Ankara, İzmir huzurevlerini ayrı ayrı kategorilere ayırarak yayınladık. Diğer illerdeki devlet huzurevi ve özel huzurevi bilgilerini bulabildiklerimizi siteye ekledik.

Huzurevi, yaşlı bakım merkezi, yaşlı bakım evi gibi kurumların yanı sıra yaşlılık ve yaşlılıkla birlikte ortaya çıkan Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeye çalıştık.

İstanbuldaki Huzurevi Fiyatları

2016 Huzurevi ve Yaşlı bakımevi ücretleri

Huzurevi seçiminde dikkat edilecek kriterler

Kastamonu Huzurevi Adres ve Telefon

Adres: Saraçlar Mah. Konukça Sk. No:35 Kastamonu

Telefon: 0366.212 28 64