Liman huzurevi ve yaşlı bakım merkezi



Liman huzurevi ve yaşlı bakım merkezi

Kurumda  huzurevi ve Bakım Ünitesi olmak üzere iki grup konuk profiline hizmet verilmektedir. Huzurevi bölümüne bağımsız yaşayabilen 55 yaş üzeri yaşlılar, bakım ünitesine hastalıkları nedeniyle özel bakıma ihtiyaç duyan bireyler kabul edilmektedir. Özel sürekli bakıma ihityaç duyan yaşlılar için özel bakım üniteleri oluşturulmuştur.

Kısa Süreli Bakım Hizmeti

Kurumda  verilen bu hizmet siz hasta yakınlarının dinlenmesi ve fiziksel hastalıklar veya büyük ameliyatlar sonrasında geçici süre ile özel bakıma ihtiyaç duyan yakınlarınıza evde hastane ortamı sağlamanın güçlüğü açısından bir olanak görevi görür.

Tatile giderken yada hastane sonrası bakıma ihtiyaç duyan yakınlarınızın  iyileşip  normal yaşamına dönünceye kadar kısmi sürelerle misafir edip, kaldığı süre boyunca uzman kadromuzla ilaç ve sağlık takipleri tedavi sürecinde olan hastalara tedavi takibi, kişiye özel beslenme programı, sosyal aktiviteler gibi her türlü ihtiyacını karşılanmaktadır.

Geçici bakım hizmeti günlük ,haftalık yada aylık sürelerde olabilir bu sürelerde hastaneden çıkmış hasta 24 saat uzman doktor ve hemşire kontrolünde hastane sonrası dönemini atlatır. yalnız kalmaz ve evde oluşabilecek riskler ortadan kalmış olmaktadır.

Gündüzlü Bakım Hizmeti

Gündüz sizler işinizde ya da dışarıda olduğunuzda yakınlarınız evde yalnız kalmasın.  Tesiste bulunan sosyal aktivitelerle keyifli vakit geçirmelerini sağlanıyor. Bu hizmete 3 ana öğün yemek, çay ve kahve servislerinin yanı sıra oyun salonlarında da güzel vakitler geçirmelerini, sağlık şikayetleri var ise  görevli doktor, psikiyatrist ve sosyal hizmet uzmanlarıyla terapilere katılmalarını sağlayacak programlar hazırlanmaktadır.

Ayrıca hobi salonlarında da istedikleri hobileri gerçekleştirebilecekleri olanaklar sağlanmaktadır.

Sağlıklı Yaşlı Bakımı

Liman huzurevi ve yaşlı bakım merkezinde 55 yaş üzerindeki herhangi bir  desteğe ihtiyaç duymayan bireylere de konaklama ve bakım hizmetleri verilmektedir.  Yaşlı bakımı tecrübe ve özen gerektiren bir alandır. Belirli bir yaştan sonra insanlar kendilerini yalnız ve sosyal hayattan kopmuş hissedebilirler ve bu durum hem kişi hem de yakınları açısından üzücü bir durumdur. kişinin sosyalleşmesi, kendi yaşıtlarının olduğu bir ortamda hayatına devam etmesi ve kendini daha mutlu hissetmesi için Liman huzurevi olarak:

  • Aldığı ilaçların takip edilebileceği
  • Düzenli sağlık kontrollerinin yapılacağı
  • Kendi yaşıtlarıyla sosyal imkanlar sağlayabileceği
  • Diyetisyenin kişiye özel olarak belirlediği beslenme programının uygulanacağı
  • Spor yapabileceği bir ortam sunulmaktadır.

Yatağa veya Cihaza Bağlı Yaşlı Bakımı

Çeşitli hastalıklar nedeniyle yatağa bağımlı hale gelmiş, felç geçirmiş, artık yaşamını yatağa bağımlı olarak sürdürecek ya da bilinç kapanmış yaşantısını cihazlarla sürdürmek zorunda kalan hastalarında bakımını üstlenilmektedir

Desteğe İhtiyaç Duyan Yaşlı Bakımı

Sağlıklı bir yaşamın gereklerini yerine getirmek için konforlu yaşam alanlarının oluşturulmasından başlayan süreçte Liman her adımda yanınızdadır. Uygun ve dengeli bir beslenme planı oluşturulması, tansiyon, şeker takibi, sıvı  takibi gibi genel sağlık kontrollerinin yanında ilaç takip cetvellerinin uygulanması sorumlu personel tarafından sağlanır.

.Desteğe ve bakıma ihtiyaç duyan alzehimer ve demans, parkinson  gibi rahatsızlıkları olan yaşlılara hizmet vermek uzman konsültan ve kadrolu hekimler, tecrübeli hemşireler ve sertifikalı hasta bakıcıları ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak sağlık hizmetlerinin eksiksiz ve kusursuz olarak yerine getirilmesi temel hedeftir. Bu tür hastalıklarda sevgi, hoşgörü, ilgi, alaka ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi bu hastalıkların ilerleyişini yavaşlatır.

 Liman huzurevi ve yaşlı bakım merkezi adres ve telefonu

Yeşilköy mah. Cümbüş Sok. No:8 Bakırköy / İstanbul Yeşilköy Mahallesi İstanbul 34720 Türkiye

info@huzureviliman.com

0212-662-01-41

0533-222-22-67

0533-778-3495

http://www.huzureviliman.com