Osmaniye Özden Huzurevi



Osmaniye Özden Huzurevi

Özden huzurevi Osmaniye ilimizde faaliyet göstermektedir. Ev ortamını aratmayacak şekilde dizayn edilen odaları ve koridorları ile yabancılık çekilmeyecek huzurevlerinden birisidir. Odalarda karyola, yatak, etajer, gardırop, sandalye, masa televizyon ve telefon bulunmaktadır. Ayrıca Odalarda banyo, wc ve lavabo bulunmaktadır, yaşlıların olası düşme ihtimaline karşı banyo ve tuvaletler ile merdiven ve koridor kenarlarına tutamak yapılmıştır.

[reklam1]

Katlarda yaşlı mutfağı mevcut olup; odalarda umumi tuvalet ve banyo da mevcuttur. Huzurevinde yaşlılara ayrılan 72 oda bulunmaktadır.

Yaşlıların diğer yaşlılarla bir araya gelip sohbet edebilecekleri, televizyon izleyebilecekleri, müzik dinleyebilecekleri aydınlık, ferah, rahat oturma salonları ve kitap okumak isteyen yaşlılar için kütüphane bulunmaktadır.

Yaşlılar çay ocağında oyun oynayarak ve sohbet ederek vakitlerini geçirebilmektedirler. Ayrıca her katta dinlenme salonları ve bu salonlarda büyük ekran televizyonlar bulunmaktadır.

Yaşlıların çamaşırları çamaşırhanede görevli personel tarafından yıkanmakta ve ütülenmektedir. Yaşlıların saç ve sakal bakımları huzurevi berberi tarafından yapılmaktadır.

[reklam2]

Osmaniye Özden Huzurevi  adres ve telefonu

    Adres: Karaçay Mahallesi Huzurevi cd. No:4 Merkez Osmaniye

Tel:  0328 813 69 12-13

Fax:  0328 812 87 97

iletisim@ozdenhuzurevi.gov.tr