Özel Can Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Evi



Özel Can Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Evi

Özel Can Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Evi

İzmir’in Seferihisar ilçesinde 2017 yılında kurulmuş olan Özel Can Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Evi toplam 45 kişilik kapasitesi ile hizmet vermektedir. Özel Can Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Evinin adres telefon ve diğer bilgilerini sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

AMAÇ

Geleneksel kültür ve değerlerdeki değişmeler yaşlı bireylerin aile içindeki rolünü  yitirmesine neden olmakta, yaş saygınlık sağlayan bir öğe olmaktan çıkmakta, kuşaklar arasındaki farklılıklar nedeniyle de yaşlı bireylerin evde bakımı aileler için güçleşmektedir. İzmir’in ilçesi Seferihisar/Ürkmez’de 2017 yılında açılan CAN Huzurevi yaşlı bireylerin huzurlu bir ev ortamı içinde yaşamlarını sürdürmeleri, fiziksel ve ruhsal sağlıklarını korumaları, sosyal ilişkilerini geliştirmeleri ve huzur ve güven içinde olmaları için çok özel bir konumda Avrupa standartlarında hizmet vermektedir. Hedefimiz en iyi hizmeti sunarak sizleri ve sevdiklerinizi mutlu etmektir. Kurumumuz Birleşmiş Milletler Yaşlılık İlkeleri, Türkiye Cumhuriyeti Kanunları, Sosyal Hizmet Etik Kuralları ve Yaşlılık İlkeleri çerçevesinde görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmaktadır.

KURUMUMUZ

CAN-Huzurevi uluslararası deneyimli eğitmen ve ayrıca kurumumuzun kurucusu ve sahibi olan Tevfik Akşit tarafından 2017 senesinde hizmete açılmıştır.

İzmir’in Ürkmez-Seferihisar ilçesinde kurulan CAN Huzurevi iki ayrı bahçesiyle hizmet vermekte ve bir bahçesini misafirleri için hobi bahçesi olarak kullanıma sunmaktadır. Misafirlerimiz bu alanda istedikleri sebze, meyve ve çiçekleri yetiştirme imkânına sahiptir. Çim bahçede ağaçlar ve çiçekler arasında gezmek, oturup sohbet etmek, dinlenmek gibi ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler. Diğer havuzlu bahçesinde ise misafirlerimizin sosyal etkinlikleri gerçekleştirebilecekleri, yazın ve kışın kullanabilecekleri özel alanlar bulunmaktadır. Bu alanlarda yaz şenlikleri, kış toplantıları, müzik etkinlikleri, film günleri, resim sergileri ve özel günlerde kutlamalar yapılmaktadır.

Ayrıca her katta misafirlerimiz için televizyon, oyun ve okuma salonları mevcuttur. Okuma alışkanlığı olan misafirlerimiz için kitap, aylık dergiler ve günlük gazeteler masalarda hazır bulunmaktadır. Bu salonlarda misafirlerimizin günlerini en iyi şekilde ve birlikte geçirmeleri için; puzzle, resim boyama, çeşitli oyunlar, el işi ve boncuk işleme, örgü imkanı mevcuttur. Her katta özel olarak tasarlanan mini mutfaklar bulunmakta ve misafirlerimiz için hizmete açıktır. Bu mutfaklardan misafirlerimiz soğuk, sıcak içecek ihtiyaçlarını karşılayabilmektedirler.

Hizmetlerimiz

İzmir’in Ürkmez-Seferihisar ilçesinde kurulan CAN Huzurevi 55 yaş ve üzeri misafirlerine konaklama ve bakım hizmetleri sunmaktadır. Yaşlı bakımının deneyim ve özveri gerektirdiği her alanda uzman kadrosuyla hizmet veren CAN Huzurevi vardiya sistemiyle misafirlerimizin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Çalışanlarımız gerekli yetkinlik belgelerine sahiptir.

Sağlık Hizmetleri

  • Rutin doktor muayeneleri
  • Hemşiremiz tarafından gerçekleştirilen ilaç ve tansiyon takibi
  • Her misafirimize özel hemşire çağrı butonları
  • Kişiye özel bakım planları

Sosyal Servis ve Danışmanlık Hizmetleri

  • Misafirlerimizin kendilerini evinde gibi hissetmesi.
  • Uyum problemi yaşayan sakinlerimizin alışma süreçlerine destek verilmesi, deneyimli personelimizce sağlanmaktadır.
  • Etkinlik planlamalarımız sosyal hizmet uzmanımız ve misafirlerimizle birlikte düzenlenmektedir.

Ziyaret ve Bilgilendirme

Misafirlerimizin ziyaretçileri ve yakınları misafirimizle daima iletişim halinde olup,yakınlarına personelimizce bilgi aktarımı yapılmaktadır.

Mutfak ve Yemekhane

Misafirlerimize her dairede bulunan mini mutfaklarımızdan gün boyunca soğuk/ sıcak içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz yemeğini odasında yemek istediğinde odasına servis yapılmaktadır.

Hizmetlerimiz

  • Alış/Veriş Hizmeti
  • 24 Saat Service/Bakım
  • Kültür Etkinlikleri: Her dairemizde kütüphanemiz bulunmakta.
  • Oda Temizliği: Çarşaf değiştirme
  • Çamaşır/Ütü Hizmeti: Misafirlerimizin çamaşırları yıkanıp ütülendikten sonra katlanarak kıyafet dolaplarına özenle yerleştirilir.

Etkinliklerimiz

  • Havuzlu bahçemizde müzik ve film günleri
  • Özel günlerde kutlamalar
  • Çim bahçemizde yürüyüşler
  • Misafirlerimize özel sebze, meyve, çiçek yetiştirebilecekleri hobi bahçeleri
  • Puzzle, lego, tavla, okey takımı
  • Koro etkinlikleri
  • Tiyatro etkinlikleri
  • Güzel havalarda gezi etkinlikleri
  • El işi ve boncuk işleme, örgü örme

Özel Can Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Evi iletişim Bilgileri

Adres:  CAN HUZUREVİ – ÖZEL YAŞLI BAKIM MERKEZİ MERSİNALANI MAH.6039 SK. NO: 15 ÜRKMEZ / SEFERİHİSAR / İZMİR

TEL: 0090-232-7423335 /

FAX: 0090-232-7423334 /

CEP: 0090-0555-9703649

info@canhuzurevi.com

 



1 yorum

  1. Merhabalar, iyi günler ben iş başvurusu için sizleri rahatsız etmiştim. Sağlık meslek lisesi, hemşirelik bölümü mezunuyum 3 yıl hastanede staj gördüm. 19 yaşındayım, Bandırmada yaşıyorum. Yaşlı bakımıyla ilgili bir eğitim almadım fakat bu işte iyi olabileceğime eminim. Staj yaptığım devlet hastanesi servisinde yaşlılarla çok iyi ilgilendiğimi düşünüyorum. Bu konu hakkında az da olsa tecrübe sahibiyim. isytanbulda 4 ay kadar bir huzurevinde çalıştım,hemşire olarak, özel nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım, hastanın tüm bakımları üzerimdeydi,tedavileri ilaç hazırlama bakımları vs. İlgilenirseniz çok müteşekkir kalırım, zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Yorumlar kapatıldı.