Özel Elele Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi



Özel Elele Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Özel Elele Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Özel Elele Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi

NOT: 2005 yılında açılan huzurevi ilerleyen yıllarda Doğa huzurevlerine katılmıştır.

Elele Huzur ve Bakımevi’nin temeli 2005 yılında Hüseyin Avcı tarafından atılmıştır. Kendisi de uzun yıllar yaşlı sağlığı konusunda sağlık sektörüne hizmet etmiş olan Avcı, Türkiye’de huzur ve bakım evleri konusundaki eksiklikleri bilfiil yaşayarak tespit etmiş ve idealist bir yaklaşımla bu ihtiyacı karşılama yolunda pek çok alanda öncülük yapmıştır.

Türkiye’de herkesin kafasında yer etmiş olumsuz huzurevi imajını, kalifiye eleman – kaliteli hizmet politikası ile değiştiren ELELE, kendi sektöründe markalaşmayı, güler yüzü ve samimiyetini profesyonelliği ile harmanlayarak başarmıştır. 47 Konuk kapasiteli işletmemizde hizmet veren 20’ye yakın personelimiz ile mümkün olan maksimum hizmet ve desteği 24 saat süre ile karşılamaktayız.

Türkiye’de ilk defa internet üzerinden 7/24 canlı yayınla şeffaf hizmet politikasını resmileştiren kurum olan ELELE huzur ve bakımevinin her metrekaresi halen 34 renkli kamera ile izlenmektedir. Sektörümüzün bu atılımdan ilham alarak canlı yayın kameraları sistemini benimsemesi ve hizmet kalitelerini arttırması, bizim için bir övünç kaynağı olmuştur.

Konuklarımız, bizim için kendi aile bireylerimizden farksızdır. Bu nedenle onlara ihtiyaçları olan sevgi, saygı, ilgi ve özeni eksiksiz vermek bizim için görevden öteye bir zevktir. Bayan konuklarımıza “Anne”, erkek konuklarımıza “Baba” sıfatı ile hitap ederken her iki taraf için de güçlü bir duygu bağı kurmaktayız. Bu ise bizim motivasyonumuzu arttırıcı en büyük itici güçtür.

 Geriatrik Bakım Hizmetleri:

Geriatri (Yaşlı) bakımı, özen gerektiren ve eğitimli profesyonel kişiler tarafından verilmesi gereken bir hizmettir. Kendi içinde diğer bakımlardan farklılık gösterir. Zaman içerisinde kazanılan tecrübe ile bu bakımın kalitesi her geçen gün kurumumuzda artmaktadır. 2005 yılından bu yana kazandığımız tecrübeler kalitemizi her geçen gün arttırmaktadır. Yaşlılar bir süre sonra bazen çocuk gibi olmakta ve kendilerine özel ve farklı hizmet beklemektedirler. Onların bu isteklerini anlayabilecek profesyonel ekibimiz tarafından verilen bu hizmetler, kendilerinin yaşam standartlarını yükseltmektedir.

Konaklama Hizmetleri:

Elele Huzur ve Bakımevi, hasta bakımı dışında, kaliteli bir konaklama hizmeti de vermektedir. Sağlıklı konuklarımız, gün içerisinde kurum dışında özel hayatlarını devam ettirmektedirler. Ve bizden çoğunlukla konaklama ve yanında sağlık hizmeti almaktadırlar. Bu şekilde sağlıklı olan konuklarımız için de özel bölümümüz mevcut olup, yatağa bağımlı hastalardan bağımsız olarak hizmet vermektedir.

Yatağa Bağımlı Hasta Bakımı:

Gerek hastane sonrası nekahet dönemi bakımı, gerekse kronik olarak yatağa bağımlı olan konuklarımızın, profesyonel olarak verilmesi gereken hizmet ve bakımlarının tamamı kurumumuzda yapılmaktadır. Oral yolla beslenmesi mümkün olmayan hastalarda sürekli damla metodu ile NGS (nazogastrik sonda) veya PEG (perkütan endoskopik gastrostomi) ile besleme uygulamaları kurumumuzda profesyonel ekip tarafından yapılabilmektedir. Yatağa bağımlı hastalarda meydana gelebilecek dekübitlerin (yatak yaralarının) önüne geçebilmek için belirli aralıklar ile 24 saat boyunca pozisyonlar verilmektedir. Kurumumuza gelen ve yatak yarası mevcut olan hastalarımızın tedavileri kurumumuzda yapılabilmektedir. Bu tedaviye uygun beslenme saf protein destekli diyeti uygulaması sayesinde yeni hücre yapılanması hızlandırılarak daha çabuk ve tatmin edici sonuçlar alınabilmektedir. Aynı şekilde sürekli yatağa bağlı hastaların en büyük sorunlarından biri olan dekübit’in önüne geçmekte ve tedavi edebilmekteyiz. Bu tedavilerde yara iyileşmesinde ileri tedavi sistemi olan Amerika patentli V.A.C. ATS® non-invasive dinamik sistemi uygun görüldüğü taktirde uygulanabilmektedir.

Sağlık Hizmetleri:

Elele Huzur ve Bakımevinde profesyonel sağlık ekibimizle 24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz. Kurum doktorumuz konuklarımızın takip ve tedavilerini düzenli olarak yapmaktadır. Kurum doktorumuzun haricinde ihtiyacımız olan uzman psikiyatri, dahiliye, nöroloji, cerrahi, fizyoterapi konsültan hekimleri desteğiyle ileri sağlık takipleri de yapılmakta ve tedavileri düzenlenmektedir. 24 saat boyunca geriatri konusunda uzman hemşire ve hasta bakıcı kadrosu ile düzenli ve sürekli sağlık takipleri yapılmakta ve tedavileri takip edilmektedir.

7/24 Kamera Sistemi:

Elele Huzur ve Bakımevi, Türkiye’de ilk defa 2005 yılında bir ilk’e imza atarak, internet üzerinden canlı kamera yayını yapmaya başlamıştır. Tüm açık ve kapalı alanlar toplam 34 renkli kamera ile 7 gün 24 saat internet üzerinden canlı olarak izlenebilmekte, ayrıca geçmiş 15 günlük arşiv kayıtlarına ulaşılabilmektedir.

Mutfak Hizmetleri:

Normal ve diyet menülerimiz, uzman diyetisyen tarafından planlanıp, deneyimli aşçılar tarafından kendi mutfağımızda hazırlanmaktadır. 3 Ana ve 2 ara öğün olmak üzere toplam 5 öğünden oluşan servisimizde, yemekler konuklarımızın sosyalleşebilmesi ve birlikte olabilmeleri maksadı ile geniş yemek salonumuzda beraberce yenmektedir. Arzu eden veya yemeğe katılamayacak durumda olan konuklarımızın yemekleri tercih ettikleri yerde sunulmakta, ihtiyacı olanlara yemekleri hasta bakıcılarımız tarafından yedirilmektedir. Mutfağımız gün boyu açık, çay ve kahve servisimiz mevcuttur.

Refakat Hizmetleri:

Kurumumuzda kalan konuklarımızın, acil durumlarda hastaneye sevk edilmesi durumunda yanlarında hasta bakımı konusunda tecrübeli hasta bakıcılarımızdan bir tanesi refakatçi olarak destek vermek üzere, konuk yakınlarından birisi gelene kadar yardımcı olmaktadır.

 Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri:

Kurum psikologumuz, gerek kurumumuzda kalan konuklarımızla gerek de psikolojik destek ihtiyacı hisseden konuk yakınlarımızla görüşmeler yaparak destek vermektedir.

 Sosyal Aktiviteler:

Kurumumuzun içerisinde sosyal aktiviteleri gerçekleştirebileceğimiz ferah bir salonumuz, 1200m² genişliğinde ağaçlar ve çiçeklerle süslü bir bahçemiz bulunmaktadır. Burada genellikle güneşli günlerde organize ettiğimiz mangal partileri, eğlenceler ve sabah sporları gibi faaliyetlerimiz, hava durumunun müsait olmadığı günlerde iç mekana alınıp resim boyama, oyun hamuru şekillendirme vs. gibi el becerilerini de arttırabilecek rehabilitasyon etkinlikleri şeklinde gerçekleştirilmektedir.

Özel Elele Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi Adres ve telefonu

Atalar Mah. Zeytinlik Cad. Manolya Sk. No:1 Kartal/İstanbul

telefon   0216.5171212 – 5171313