Özel Gönül Köşküm Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi



Gönül Köşküm Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi

Özel Gönül Köşküm Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi, 2004 yılından bugüne 100 yatak kapasiteli merkez binası ve 2009 yılından bugüne 66 yatak kapasiteli Çankaya Şubesi ile hizmet vermektedir. Konuklarının hayatlarına dokunarak “hayat her yaşta güzeldir.” sloganı ve anlayışı ile hizmet veren bu kocaman aileye sizleri de bekleriz. Bu anlayış ile kaliteli hizmet arayışından vazgeçmemiş 2013 yılında bünyesine dahil etiği Özel Gönül Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile kendi personelini yetiştirerek sektörde öncü kuruluş olmuştur.
Gönül Köşküm Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Gönül Köşküm Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Özel Gönül Köşküm Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi

Huzur Evi bölümümüzde, zihinsel, ruhsal ve fiziksel ihtiyaçlarını muhafaza eden, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen misafirlerimizi ağırlamaktayız.
3200 m2 kullanım alanına sahip olan binamız 100 misafirimize hizmet verme yeterliliğine sahiptir.
3 cephesinde bahçesi, 130 m2’lik dinlenme salonu, asansör, jeneratör, yangın merdiveni, odalarda yangın alarmı, dairelerde merkezi müzik yayını ve paratoner mevcuttur.

Geriatri Ünitesi

Ventilatörlü, trakeostomili,felçli, yatağa bağımlı, demans, alzheimer, parkinson, kalça kırığı, beslenme bozukluğu, kanser, stabil durumda olan psikolojik rahatsızlıklara sahip ve kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan misafirlerimizin bakımı için; tamamı alanında deneyimli nöroloji uzmanı, dahiliye uzmanı ve genel cerrah denetiminde tecrübeli sağlık memuru, hemşire ve yaşlı bakıcılarımızla 24 saat hizmet vermekteyiz.

Geriatrik Fizyoterapi Ünitesi

Alanında uzman fizyoterapistler eşliğinde haftanın dört günü grup terapileri ve birebir fizyoterapi seansları düzenlenmektedir. Grup terapilerinde kuruluşumuzdaki bütün misafirlerimize geriatrik rehabilitasyon ve koordinasyon egzersizleri yaptırılmakta olup, birebir fizyoterapi seanslarında ise ameliyat sonrası ortopedik rehabilitasyon, inme ve felç sonrası nörolojik rehabilitasyon yaşlı bakım hizmeti verilmektedir. 1500 m2 kullanım alanına sahip bakım evimiz, 66 kişi kapasiteli olup, ön ve arka bahçe kulanım alanlarına sahiptir.

Özel Gönül Köşküm Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi Hizmetlerimiz

CCTV (Kapalı Devre Görüntüleme Sistemi) ile 24 saat güvenlik kontrolü.
Yara bakım ünitesi.
6 hemşire ve 55 profesyonel yaşlı bakım elemanı.
Gün içinde sosyal çalışmacı ve psikiyatri desteği.
Nörolog, Dahiliye Uzmanı ve Fizyoterapist kontrolü.
Fizyoterapi ve rehabilitasyon hizmeti.
Diyetisyen.
24 saat ambulans.
Uğraş terapisi ve hobi aktiviteleri.
Gün içinde spor salonu kullanım hizmeti.
Sabah, öğle, akşam yemekleri.
Günde iki ara öğün.
Çamaşır yıkanması.
24 saat sıcak su kullanımı.

Gönül Köşküm Huzur Evi Adres ve Telefon

Birlik Mah. 391. Cad. No.15  Çankaya / Ankara

+90 (312) 495 8558
+90 (312) 495 8568
+90 (532) 365 0802
info@gonulkoskum.com.tr