Özel Gül Yaşlı Bakımevi ve Huzurevi



Özel Gül Yaşlı Bakım ve Huzurevi

10.05.2006 tarihinden bu yana Dinç yaşlılara, Alzheimer, Demans, Parkinson, Felçli ve Yatalak hastalarımıza uzman kadrosuyla Balçova’da bakım ve huzurevi hizmeti vermektedir.

Özel Gül Yaşlı Bakım ve Huzurevi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Özel Gül Yaşlı Bakım ve Huzurevi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

KAPASİTE VE BİNA

Toplam 3 katlı, 61 yatak kapasiteli, asansörlü, bahçeli, jeotermalli ve 24 saat sıcak su, Klima, Tv, 1-2-3 ve 4 kişilik oda seçenekleriyle hijyen konusunda ödün vermeyen üstün hizmet anlayışıyla faaliyet göstermektedir.

VERİLEN HİZMETLER

Yaşlıların fiziksel, ruhsal ve entelektüel ihtiyaçlarını karşılamak ve korumak; Yaşlıların yaşamlarını huzurlu, güvenli, sağlıklı bir ortamda geçirmelerini sağlamak; Bu belirtilen amaçlara yönelik gerekli önlemleri almak;
Yaşlıların kişiliğine ve inançlarına saygı göstermek amacıyla Sevgül Kahramanoğlu (mesleği Hemşire olup Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde 23 yıl görev yapmış toplam 31 yıllık deneyime sahip bir geriatri hemşiresidir) tarafından kurulan, ÖZEL GÜL YAŞLI BAKIM VE HUZUREVİ, 10.05.2006 tarihinden bu yana Onur Mahallesi Manolya Sokağı No.36 Balçova-İZMİR (Tel:0232/278 23 23) adresinde hizmet vermektedir.

Yaşlı bakım hizmetleri; Doktor, Hemşireler, Sosyal Hizmet Uzmanı, Psikolog ve Sertifikalı Yaşlı Bakıcıları’ndan oluşan deneyimli ekibiyle multidisipliner bir yaklaşımla verilmektedir.

Özel Gül Yaşlı Bakım ve Huzurevi Adres ve telefon

Manolya Sokak No: 36 Balçova -İZMİR
Zambak Sokak No: 33 Balçova – İZMİR
Telefon:0(232) 278 23 23
GSM:0(232) 278 23 23
Fax:0(532) 463 82 58
Email: info@gulhuzurevi.com