Özel Huzurkonağı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi



Özel Huzurkonağı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi

2005 yılında kurulmuştur. 41 kişilik kontenjanı ile ihtiyaç sahibi yaşlılara hizmet vermektedir.

Huzurevimiz İzmir’in Evka-2 Çiftehavuzlar semtinde 5 katlı bir villadır. İçerisinde limon, mandalina, portakal, nar, yeni dünya, erik, ayva, ceviz ağaçları bulunan 1000 metrekarelik bir bahçesi vardır. Bahçe yaşlıların dolaşımı ve oturup vakit geçirmeleri göz önünde tutularak çok iyi bir şekilde düzenlenmiştir.

Özel Huzurkonağı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Özel Huzurkonağı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Bahçe içerisinde bulunan kamelya ve fıskiyeli havuz yaz günlerinde yaşlılarımızı rahatlatmaktadır.Bina içerisi de sakinlerimizin her türlü konforu düşünülerek düzenlenmiştir. 1, 2 ve 3 kişilik odalar mevcuttur. Lavabo, banyo ve hamam oldukça moderndir. İzmir’in ikliminden yararlanılarak güneş enerjisinden istifade yoluna gidilmiş, her an sıcak su mevcuttur. Gerek türk hamamı, gerek se jakuzi banyosu her an yaşlılarımızın hizmetindedir.

Diyet mutfağı mevcut olup, ihtiyacı olan sakinlere doktor ve diyetisyen denetiminde diyet yemek uygulaması yapılmaktadır. Devamlı hemşire bulunmakta, tedaviler doktor kontrolünde hemşireler tarafından gerçekleştirilmektedir.

Kuruluşumuz 24 saat hizmet vermektedir. Sakinlerimizin beslenmeleri diyetisyen tarafından hazırlanmakta olup, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün onayından geçmiş aylık yemek listesine uygun olarak gerçekleştirilmektedir. 3 ana öğün, 2 ara öğün olmak üzere 5 öğün yemek programı uygulanmaktadır.

Kuruluşumuz Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü’nün denetiminde faaliyetlerini sürdürmektedir. Müdür, Sosyal Hizmet Uzmanı, Doktor, Hemşire ve eğitimli yaşlı bakım elemanlarından oluşan kadrosu vardır.

Oda

Bina içerisi de sakinlerimizin her türlü konforu düşünülerek düzenlenmiştir. 1, 2 ve 3 kişilik odalar mevcuttur.

Yemek

Sakinlerimizin beslenmeleri diyetisyen tarafından hazırlanmakta olup, üç ana öğün iki ara öğün olmak üzere beş öğün yemek programı uygulanmaktadır.

Hamam

Gerek türk hamamı, gerek se jakuzi banyosu her an yaşlılarımızın hizmetindedir. 24 saat sıcak su bulunmaktadır.

Teras

İki Binamızın arasında tüm dostlarımızın güneşten yararlaması sağlamak için teras düzenlemesi yapılmıştır.

Alzheimer

Alzheimer, Demans, Parkinson gibi nörolojik hastalıklar başta olmak üzere, enteral ve parenteral beslenme sistemleri, NGS ve PEG uygulamaları, trakeaostomi açılmış hastaların bakımı, aspirasyon müdahalesi, mesane lavajı gibi tıbbi müdahaleler ile her türlü hemşirelik uygulaması hizmetleri de yine şubemizde eksiksiz olarak sunulmaktadır.

Doktor / Hemşire

Müdür, Sosyal Hizmet Uzmanı, Doktor, Hemşire ve eğitimli yaşlı bakım elemanlarından oluşan kadrosu vardır.

Özel Huzurkonağı Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi adres ve telefon

Adres : 6783 Sokak no:40 Çiftehavuzlar Evka2 – Karşıyaka / İZMİR

TEL: +90 232 370 53 23

GSM: +90 232 370 53 23

Email: info@huzurkonagi.net

Website: www.huzurkonagi.net