Özel İrem Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi



Özel İrem Huzurevi  ve Yaşlı Bakım Merkezi, İrem Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Ankara’da kurulmuştur.  Kurumda, Aile Hekimi, Dermotolog Sosyal Hizmet Uzmanı, Nörolog, Genel Cerrah, Fizyo Terepist, Acil Tıp Teknisyeni Hemşire, Psikolog ve 24 saat hizmet veren sertifikalı sağlık personeli, hasta bakıcıları, temizlik ve servis elemanları ile standartların üzerinde bir hizmet vermektedir.

Huzurevi 2012 yılında faaliyete geçmiştir. Şuan itibariyle 73 yaşlıya hizmet vermektedir.

Kurumda verilen hizmetler

 Gündüz Bakım Hizmetlerimiz

Huzurevi bölümünde konaklayan misafirlerimiz için 3 ana öğün ve ara öğünler olmak üzere tüm öğün yemeklerinin verilmesi, günlük oda ve banyo temizliğinin yapılması, düzenli aralıklarla havlu, çarşaf ve nevresimlerinin değiştirilmesi, kişisel çamaşırlarının yıkanması, kurutulması ve ütülenmesi, kişisel hijyen, mobilizasyon, ilaç takibi ve tansiyon ölçümünü içeren günlük bakımın yapılması ve misafirin sosyalleşmesi amacıyla uygun ortamın oluşturulması ve aktivitelerin düzenlenmesi hizmetlerini sağlıyoruz.

Hastane Sonrası Bakım

Çeşitli sağlık sorunları veya büyük ameliyatlar nedeniyle hastanede tedavi görmüş sakinlerimize yönelik kısa veya uzun dönemli rehabilitasyon hizmetlerimiz bulunmaktadır. Nekahat dönemindeki sakinlerimizin ihtiyaç duyacakları her türlü tıbbi tedavi ve takip hizmetlerini, iyileşme dönemini destekleyecek sağlıklı beslenme, sosyalleşme programları ve güvenli konaklama hizmetleri ile birlikte sunuyoruz. Doktor, fizyoterapist, psikolog, hemşire ve bakım görevlilerinden oluşan ekibimizin hedefi, akut tedavi döneminde sağlanan geri kazanımların kalıcı hale gelmesini sağlayarak, sakinlerimizi tamamen iyileşmiş ve bağımsız biçimde evlerine güvenle uğurlamaktır.

Alzheimer Bakım

Alzheimer en sık görülen bunama nedenidir. İlerlemesi 5-15 yıl sürebilen hastalık, 3 farklı evrede kendini gösterir. Farklı evrelerde bulunan hastalar için binamızda hem huzurevi ve hem de bakımevi şartları bulunmaktadır. Günlük yaşam aktivitelerini yerine getirmekte zorlanan ya da bağımlılık seviyesi yüksek sakinlerimiz için özel hazırlanmış programlar ile güvenli konaklama, tıbbi tedavi ve takip, sağlıklı beslenme ve kaliteli vakit geçirmeye yönelik sosyal, mental ve fiziksel aktivite olanakları sunmaktayız. Tüm hizmetlerimiz güvenliği arttırılmış özel mekânlarda sakinlerimizin bağımsızlıklarını destekleyecek biçimde, kendilerine günün her anı eşlik edecek eğitimli personeller ile planlanmaktadır. Böylelikle hastalığın getirdiği olumsuz etkilere rağmen sakinlerimiz hayatlarına güvenle ve keyifle devam etmektedir.

 İnme Bakım

Farklı sağlık sorunları sebebiyle tamamen veya kısmi fonksiyon kaybına uğramış sakinlerimize yönelik, ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış özel donanımlı odalarda, tanısı koyulmuş tıbbi duruma ilişkin tedavi süreci eksiksiz biçimde uygulanmaktadır.

Ekibimizde yer alan uzman sağlık profesyonelleri tarafından geri kazanım ve koruma odaklı programlar yürütülürken, olumsuz durumun tekrarına sebebiyet verebilecek şartların mümkün olduğunca ortadan kaldırılması hedeflenmektedir.

Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınlarınızı yerleştirmek zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına huzurevlerinin ve yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer özelliklerini belli bir sitede toplamak istedik. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların bütün huzurevlerine ait bilgilere kolayca ulaşabilecekleri bir site hazırlamaya gayret ettik.

Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Özel İrem Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Özel İrem Huzurevi  ve Yaşlı Bakım Merkezi adres ve telefon

Adres:  Bademlidere Mahallesi 260. Sokaka No:7 Kırkkonaklar Çankaya / ANKARA

0 (312) 495 96 30-31