Özel Sonbahar Aşkım Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi



Özel Sonbahar Aşkım Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi İzmir’in Çiğli ilçesindedir. İnternet sitelerinde vermiş oldukları hizmetler ve diğer konular hakkında bilgiler mevcut. Sitelerinde ne zaman kuruldu ve kadar kapasitelerinin olduğuna dair herhangi bir bilgi yok.

Özel Sonbahar Aşkım Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi “Temel amacımız, bakıma ihtiyaç duyan, yalnızlıktan sıkılan, sağlık desteği arayan yaşlılarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, yaşadıkları süreyi rahat ve aktif geçirmelerini sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda konuklarımıza ve yakınlarına, kendilerini rahat ve güvende hissedebilecekleri, konforlu ve bir o kadar da bakım hizmetini aksatmayacak ferahlıkta mekanlar oluşturduk.” diye tanımlıyorlar.

Özel Sonbahar Aşkım Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezini kendilerinden dinleyelim:

Günde 3 ana, 2 ara öğün yemek veriliyor. İsteyene ise oda servisi geliyor. Sonbahar Aşkım’ın restoranı ve kafesi çok şık ve Deniz manzaralı. Tesisin çok güzel ve geniş bir bahçesi, bahçede meyve ağaçları, Kamelyalar, salancaklar piknik alanları bulunmaktadır. Yaşlılar için hobi salonları, eğitmenler eşliğinde sürekli ve düzenli spor, beceri kursları da unutulmamış. Sonbahar Aşkım bahçesi ve yaşam alanlarıyla huzurlu bir ev ortamını aratmayacak şekilde dizayn edilmiştir. Bahçede meyve ve çiçek yetiştirmek mümkün. Hatta özel günlerde parti düzenlemek isteyen misafirlere, ereken organizasyon yapılıyor. Yaşlılardan biri yatılı misafir istiyorsa, bu da kabul ediliyor.

Sonbahar Aşkım Huzurevi Hizmetleri :

– Günlük Yaşam Aktivitelerinin Desteklenmesi

– Kişisel Temizlik Yardımı

– Tuvalet / Banyo Desteği

– Giyinme / Soyunma Desteği

– Ağızdan Verilen İlaçların Hazırlanması ve Takibi

– Hayati Bulgu Takibi (Nabız / Tansiyon / Solunum / Ateş Ölçümü)

– Beslenme Desteği

– Arkadaşlık / Sohbet ve Vakit Değerlendirme

– Egzersiz Desteği

Özel Sonbahar Aşkım Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Adres

Adres:  6782 SK. NO:42-1 AYDINLIK EVLER MAH. ÇİĞLİ / İZMİR

Sabit Telefon: 02323701010
Cep Telefonu:  05336971840

web sitesi: sonbaharaskimyaslibakimvehuzurevi.com

mail adresi:  info@sonbaharaskimyaslibakimvehuzurevi.com

izmir huzurevi listesi