Özel Velican Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi



Özel Velican Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi

2003 yılında kurulan Bakımevimiz Ankara’nın en güzel semtlerinden Gaziosmanpaşa’dadır.”Artık yanlız değilsiniz.” sloganı ile hizmet veren bakımevimiz, konuklarına her türlü hizmeti vermektedir.

Özel Velican Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi,  54 kişilik kapasitesi ile kurulduğu günden günümüze kadar Başkent Ankara’da hizmet vermektedir.

Konusunda uzman kadromuzun amacı konuklarımızın kendi evlerinde gibi hissetmelerini sağlamaktır. Konuklarımıza her türlü sağlık ve bakım hizmetleri onlara hissettirmeden günlük yaşam faaliyetleri içerisinde sunulmaktadır. Tek kişilik, iki kişilik, dört kişilik ve suit odalarıyla hizmet veren bakımevimizde ayrıca bir adet genel dinlenme salonu, iki adet bay, bayan dinlenme salonları bulunmaktadır. Odalar ve diğer bölümlerde sesli kamera ile kontrol sistemi mevcuttur. Bünyemizde, Uzman Doktor, Sosyal Hizmet Uzmanı, Diyetisyen, Hemşire, Alanında deneyimli bakıcılardan oluşan ekibimiz konuklarımıza 24 saat hizmet vermektedir. Acil durumlar için ambulans hizmetimiz ise yine 24 saat hizmet vermektedir.
Arzu eden konuklarımıza özel hemşire ve hasta bakıcısı temini mümkündür.
Karı koca konuklarımız için özel odalarımız mevcuttur.
Yaz tatillerinizde veya seyahatlerinizde yaşlılarınızı bize bırakabilirsiniz.

Özel Velican Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi Adres ve telefonu

Adres: Mahatma Gandhi Cad. No:63, Çankaya/Ankara

Telefon: (0312) 437 3848