Pendik Akbal Yaşlı Bakım merkezi



Pendik Akbal Yaşlı Bakım merkezi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Pendik Akbal Yaşlı Bakım merkezi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Pendik Akbal Yaşlı Bakım merkezi

Özel Akbal huzurevi 1992 yılında faaliyete başlamıştır.

Kuruluş tarihinden itibaren alzheimer, demans, felçli, kısmi felçli, kalça kırığı, parkinson, diyabet, yaşlılık-yalnızlık nedeniyle evde bakım güçlüğü yaşayan, yoğun bakım hastası, hastane sonrası bakım, Yaşlılıktan ve sağlık sorunları nedeniyle desteksiz temel ihtiyaçlarını gideremeyen yaşlılara 24 saat profesyonel bakım hizmeti sunulmaktadır. Kurumda 1 doktor, 4 hemşire, 2 sosyal hizmet uzmanı, bulunmaktadır..

Bakım merkezinde; sağlıklı yaşlılar ile özel bakım gerektiren yaşlıların her birine uygun beslenme programı düzenlenmektedir. Yaşlıların kişisel bakımı için berber-kuaför hizmeti, el ayak bakımı sürekli ve düzenli olarak yapılmaktadır. Kişisel durumlarına ve ihtiyaçlarına göre düzenli olarak psikolojik destek verilmektedir. Yaşlıların diğer hastalıkları ile ilgili olarak diğer branş doktorları için anlaşmalı olunan hastanelerden ağız ve diş sağlığı, ortopedi ve fizik tedavi, dahiliye gibi hizmetleri alınmaktadır

Yaşlıların kurumda doktorun önerdiği tedavi doğrultusunda günlük ilaç takibi, tansiyon ve şeker ölçümü, yara tedavisi, serum, enjeksiyon, oksijen desteği, ilk yardım gibi hizmetler 24 saat esasına dayanarak profesyonel hemşirelerin sorumluluğunda verilmektedir.

Yaşlı bakım merkezi Pendik sahil yolu üzerinde olup Sabiha Göçen Havaalanına, Green Park Otel’e ve E-5 karayoluna çok yakın mesafede olup 1200 m2 bahçe içinde 2300 m2 kapalı alını vardır. Odalar 4 yıldızlı otel standartlarında olup 1, 2 ve 3 kişiliktir. Standartlar içinde her odada; hemşire çağrı cihazı, LCD ekran televizyon, wi-fi bağlantısı, mini buzdolabı, wc-banyo, yemek masası bulunmaktadır. Buna ek olarak 2 tane teras vardır. Odalar 24 saat boyunca kameralarla izlenmektedir. 91 kişilik kapasite bulunmaktadır.

 Huzurevinin imkanlarından bazıları

1 kişilik – 2 kişilik – 3 kişilik odalar
Doktor hizmeti
24 saat hemşire hizmeti
24 saat hasta bakıcı hizmeti
3 ana, 2 ara öğün beslenme
Düzenli banyo yaptırılması ve sonrasında nemlendirici solüsyon ile mesaj
Tüm çamaşırların yıkanması ve ütülenmesi
Aylık sosyal aktivite programları
24 saat canlı olarak kameradan izleme olanağı
Tüm odalarda banyo-wc
Tüm odalarda televizyon
Tüm odalarda telefon
Tüm odalarda buzdolabı
Her odada wi-fi hizmeti
Kişisel hobi alanları

Pendik Akbal Yaşlı Bakım merkezi adres ve telefonu

ADRES : Sahil Bulvarı No:19
Kaynarca / Pendik / İstanbul

Tel : 0216 390 94 34(Pbx)