Uşak Özel Recep Koparan Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi



Özel Recep Koparan Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi. 2007 yılında kurulan huzurevi Uşak ilimizde faaliyet göstermektedir. 40 kişilik kapasitesi ile ihtiyaç sahibi yaşlılara hizmet veren huzurevi Uşak’ın tek özel huzurevidir.

Uşak Özel Recep Koparan Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Uşak Özel Recep Koparan Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınlarınızı yerleştirmek zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına huzurevlerinin ve yaşlı bakım evlerinin imkanlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer özelliklerini belli bir sitede toplamak istedik. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların rahatlıkla gezebilecekleri ve aradıkları bilgileri bulabilecekleri bir yapı oluşturmaya çalıştık.

İstanbuldaki Huzurevi Fiyatları

2016 Huzurevi ve Yaşlı bakımevi ücretleri

Özel Recep Koparan Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi Adres ve Telefon

Cumhuriyet Mah. Orhan Dengiz Bulvarı No: 34 Uşak

TEL: 0276.223 77 50