Iphone Emoji Kopyalama Özelliği Nasıl Çalışır?



Ruh halimizi ve duygularımızı karşı tarafa belli etmek için emojilerden destek alırız. Teknolojinin gelişmesi ve akıllı telefonların yayılması ile birlikte neredeyse günlük yazışmalarımızda emojiler çok büyük bir pay elde etmeye başladı. Yalnız bazı telefonlarda bulunan standart emojiler bazı telefonlarda bulunmamaktadır. Özellikle bunu İphone emoji kopyalama konusunda sıklıkla görmekteyiz.

Iphone Emoji Nasıl Kopyalanır?

Elbette ki İphone emoji kopyala seçeneği söz konusu olduğunda pek çok farklı alternatiften destek alınabilir. Dilerseniz indir.com adresini ziyaret ederek emoji kopyalama başta olmak üzere çok farklı cep telefonu uygulamalarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Sadece iphone ile ilgili değil hemen hemen tüm mobil cihazlarda kullanabileceğiniz oldukça kullanışlı pek çok uygulamayı da barındırmaktadır.

Herhangi bir program kullanmadan emoji kopyalamak istediğinizde size gönderilen emojiye birkaç saniye basılı tutun. Ardından karşınıza çıkan ekranda yer alan “Kopyala” seçeneğini tıklayın. Artık işlemin tamamlandığını söyleyebiliriz. Sonraki süreçte herhangi bir iletişim anında doğrudan kopyaladığınız bu emojileri kullanarak iletişiminize devam edebilirsiniz.

Android Cihazlarda iPhone Emojisi Nasıl Kopyalanır?

Android’de emoji bulmak, kopyalamak daha kolaydır. Özellikle açık kaynak bir alt yapıya sahip olduğu için iphone başta olmak üzere pek çok cihazın emoji kütüphanesine birkaç uygulama indirerek ulaşabilirsiniz. Dilerseniz indir.com üzerinden bu şekilde doğru emoji seçeneklerine birkaç dakika içerisinde ulaşmanız da mümkün olabilir.

Her Android tabanlı cihaz farklı şekillerde çalıştığı için burada verdiğimiz emoji kopyalama seçeneği aynı şekilde çalışmayabilir. Doğru seçenekten destek almak için telefonunuzun özelliklerine göz gezdirmeniz tavsiye edilir. Kısaca Android cihazlarda emoji kopyalama seçeneğinin nispeten farklılık gösterdiği de unutulmamalıdır.

Emoji Kopyalarken Bunlara Dikkat Edin

Bazen emojiler farklı cihazlarda farklı şekillerde görünebilmektedir. Sizin telefonunuzda göründüğü gibi başka bir cihazda görünmesi mümkün olmayabilir. Özellikle eski sürüm cihazlarda bu tarz kütüphanelerin güncel olmaması nedeniyle boş kare şeklinde görünebilmektedir.

Bir emojiyi kopyaladığınızda karşınızdaki cihazda görünüp görünmediğinden emin olmanız tavsiye edilir. Yada gereğinden fazla kullanmanız da sorun yaşamanızın önüne geçebilir.

Dilerseniz birden fazla emojiyi hızlı bir şekilde de kopyalayabilirsiniz. Yazımızın başında anlattığımız kopyalama işlemini bir kelime ya da cümleyi kopyalayacak şekilde birden fazla emojiyi içerecek şekilde yazabilirsiniz.

Yalnız bu emojiler farklı yerlerde kullanılmışsa bu seferde herhangi bir boş mesajlaşma uygulaması yada telefonunuzdan notlar kısmını açabilirsiniz. Notlar kısmına ayrı ayrı yapıştırdığınız bu notları bir araya getirerek hızlı bir şekilde kopyalamanız mümkün olmaktadır. Yada dilerseniz internette kısa bir araştırma yaparak klavyede olmayan farklı emoji seçeneklerine son derece hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Emojilerin ne anlama geldiğinin iyi araştırılması doğru kullanılması açısından büyük bir önem arz eder. Her zaman için bizim istediğimiz şekilde kullanılmayabilmektedir. Buna da özellikle dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Kopyalama yapmadan önce kısa bir araştırma yapmayı deneyebilirsiniz.