Aydın Kuşadası Belediyesi Huzurevi



Aydın Kuşadası Belediyesi Huzurevi, Belediye bünyesinde faaliyet gösteren huzur evi  toplam 76 kişilik kapasiteye sahiptir. Huzurevi 2009 yılında faaliyet geçmiştir. Şuan itibariyle 76 yaşlıya hizmet vermektedir.

Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınlarınızı yerleştirmek zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına huzurevlerinin ve yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer özelliklerini belli bir sitede toplamak istedik. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların bütün huzurevlerine ait bilgilere kolayca ulaşabilecekleri bir site hazırlamaya gayret ettik.

Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Aydın Kuşadası Belediyesi Huzurevi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Aydın Kuşadası Belediyesi Huzurevi Adres ve telefon

Adres: İki Çeşmelik Mahallesi Atatürk Caddesi 1. Sokak

Kuşadası/ AYDIN

Telefon : 0 (256) 613 32 81

0 (256) 612 15 23