İzmir Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı‘na bağlı olarak faaliyet gösteren İzmir Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi toplam 136 kişilik kapasiteye sahiptir. İzmir Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi 2005 yılında faaliyete geçmiştir. Huzurevi adres ve telefon bilgisine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

İzmir Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi

Yakınlarımızı huzurevine yerleştirme gereklilik hâsıl olduğunda yapılması gereken işlerin en zorlusu başlamış olur. Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınların yerleştirilmesi süreci zor bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com sitesi olarak sizlere yardımcı olmayı hedefledik.

Huzurevi ve yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer bilgilerini belli bir sitede topladık. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların ilk başvurabilecekleri kaynak bir site yapmaya çalıştık.

İstanbuldaki huzurevleri başta olmak üzere Ankara, İzmir huzurevlerini ayrı ayrı kategorilere ayırarak yayınladık. Diğer illerdeki devlet huzurevi ve özel huzurevi bilgilerini bulabildiklerimizi siteye ekledik.

Huzurevi, yaşlı bakım merkezi, yaşlı bakım evi gibi kurumların yanı sıra yaşlılık ve yaşlılıkla birlikte ortaya çıkan Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeye çalıştık.

İstanbuldaki Huzurevi Fiyatları

2016 Huzurevi ve Yaşlı bakımevi ücretleri

Huzurevi seçiminde dikkat edilecek kriterler

İzmir Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Adres ve Telefon

 Adres: 1036 Sok. No:2 Şirinkapı Mahallesi Buca- İzmir

Telefon: 0232.440 53 76

 



1 geri izleme / bildirim

  1. İzmir huzurevleri listesi - Huzurevi Bilgi Portalı

Yorumlar kapatıldı.