Efeler Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi



Efeler Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi

Efeler Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi, Aydın da 2014 yılında kurulmuştur. Şuanki kapasitesi 51 kişidir. Efeler Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi nin adres telefon ve iletişim bilgilerine sitemizden öğrenebilirsiniz.
Huzurevi bulmak ve yakınımızı en uygun bir huzurevine yerleştirme sürecinde sitemiz sizlere yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu sıkıntılı ve zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına başta huzurevleri olmak üzere yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek imkânlarını bir alanda toplamayı amaçladık.

Türkiye genelinde devlet huzurevi, özel huzurevi, belediyelere bağlı huzurevi, azınlıklara bağlı huzurevleri bunların adres telefon ve kapasite bilgilerini www.istanbulhuzurevleri.com sitemizden öğrenebilirsiniz.
Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer (alzaymır ) ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik.

Efeler Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Adres Telefon ve iletişim bilgisi

Adres: Umurlu Mah.Fevzi Çakmak Cad. NO:10 Efeler/AYDIN
Telefon: 0 (256) 251 35 00
Fax: