Emin Eller Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi



Emin Eller Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi

2007 yılından beri her gün üstüne ekleyerek bugünlere taşıdıkları tecrübe ile daha iyi imkanlarla birleştirerek Ümitköy semtindeki yerinde hizmet vermektedir. Kurum 1200 metrekarelik kapalı alan ve iki farklı cephesinde var olan Ankara manzaralı bahçeleri ile beraber; tek, çift, üç ve dört kişilik geniş ve ferah odaların özenerek dizayn edildiği, kış bahçesi, çok amaçlı salon ve sinema odasının var olduğu; sıcak bir ortamın tesis edildiği fiziksel özellikleri bünyesinde barındırmaktadır.

Huzurevi bulmak ve yakınımızı en uygun bir huzurevine yerleştirme sürecinde sitemiz sizlere yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu sıkıntılı ve zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına başta huzurevleri olmak üzere yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek imkânlarını bir alanda toplamayı amaçladık. Huzurevi ve yaşlı bakım evlerinin imkan ve sunduğu hizmetler farklı farklıdır. En doğru ve kesin bilgiyi huzurevine bizzat giderek yerinde görerek alabilirsiniz. Eğer yakınınızı huzurevine yerleştirmeyi düşünüyorsanız kafanızda belirlediğiniz huzurevlerini ve yaşlı bakım evlerini yerinde görmeniz en doğrusu olacaktır.

Türkiye genelinde devlet huzurevi, özel huzurevi, belediyelere bağlı huzurevi, azınlıklara bağlı huzurevleri bunların adres telefon ve kapasite bilgilerini www.istanbulhuzurevleri.com sitemizden öğrenebilirsiniz.

Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer (alzaymır ) ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik. Huzurevine ihtiyaç duyulduğunda insanlar bir yerlerden yardım ve fikir almak istemektedirler. Sitemizin amacı huzurevine ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyulduğunda kullanılabilinecek başvuru kaynağı olmaktadır.

Emin Eller Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi Adres Telefon ve iletişim bilgisi

  • Adres:Ergenekon Mahallesi 1978.Sokak No:16   Ümitköy / ANKARA
  • Telefon:+90 (312) 235-88-60
  • Mobile:+90 (535) 644-38-85
  • E-mail: info@eminellerhuzurevi.com.tr
  • internet sitesi www.eminellerhuzurevi.com.tr

Emin Eller Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Resimleri

[gkit id=8]