Kırklareli Lüleburgaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi



Türkiye genelinde bütün huzurevleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı‘na bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Bazıları özel kurum ve kuruluşlar tarafından kurulmuştur. Bazıları ise direk Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı‘na bağlı olarak devlet huzurevi olarak faaliyetine devam etmektedir. Kırklareli Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi toplam 83 kişilik kapasiteye sahiptir 2010 yılında faaliyete geçmiştir. Huzurevi adres ve telefon bilgisine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Kırklareli Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi

Yakınlarımızı huzurevine yerleştirmek gerek olduğundan size yol göstericileri ararsınız. Böyle bir durum meydana geldiğinde genellikle internet üzerinden araştırma yapılmaktadır. Yaşanılan bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com sitesi olarak sizlere yardımcı olmayı hedefledik.

Huzurevi ve yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer bilgilerini belli bir sitede topladık. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların ilk başvurabilecekleri kaynak bir site yapmaya çalıştık.

İstanbuldaki huzurevleri başta olmak üzere Ankara, İzmir huzurevlerini ayrı ayrı kategorilere ayırarak yayınladık. Diğer illerdeki devlet huzurevi ve özel huzurevi bilgilerini bulabildiklerimizi siteye ekledik.

Huzurevi, yaşlı bakım merkezi, yaşlı bakım evi gibi kurumların yanı sıra yaşlılık ve yaşlılıkla birlikte ortaya çıkan Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeye çalıştık.

İstanbuldaki Huzurevi Fiyatları

Huzurevi ve Yaşlı bakımevi ücretleri

Devlet huzurevi listesi

Huzurevi kabul şartları

Kırklareli Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Adres ve Telefon

 

Huzurevi Açılış Yılı     : 2010

Kapasitesi                  : 83

Adres                          : Sevgi Mah. Selami Şaşmaz Cad. No: 7 Lüleburgaz / Kırklareli

Telefon                         : 0288.415 54 12