Özel Büyük Marmara Huzurevi Adres Telefon



Özel Büyük Marmara Huzurevi Adres ve Telefonu

Özel bakımevleri arasında yer alan Özel Büyük Marmara Huzurevi Yeter Konuk , Erol Konuk, Hatun Emre  ortaklığında kurulmuş olup 2015 yılından beri huzurevi ihtiyacı olanlara hizmet vermektedir.

Özel Büyük Marmara Huzurevi Hizmetleri

Özel bakımevleri arasında yer alan bakımevimiz gerek sağlık konusunda gerek yatalak hasta bakımı , yaşlı bakımında uzman kadrosu ile birlikte çalışmalarına hız katarak devam etmektedir.

İstanbul Büyükçekmece’ de kurulan Özel Büyük Marmara Huzurevi yakınlarınızı en iyi şekilde yaşam sürmeleri için çalışmalarına devam etmektedir.

Özel Büyük Marmara Huzurevi kapasitesi: 55 kişi

İstanbul huzurevleri arasında yer alan Özel Büyük Marmara Huzur Evi 2015 yılından itibaren yüksek standart ve uzman ekibiyle iş disiplinini benimsemiş olarak yolunda devam etmektedir.

Özel Büyük Marmara Huzurevi Prensipleri

Yakınlarınızın rahat ve kaliteli yaşam sürmelerini en önemli faktörleri ve prensipleri arasına alan Özel Büyük Marmara Huzurevi gerek hizmet anlayışında, aktivitelerin de ve bir çok çeşitli alanlarında yenilikçi olmaya özen göstererek yaşam standartlarını en kaliteli halde yakınlarınıza sunmaktadır.

Özel Büyük Marmara Huzurevi Vizyonu

Sunulan tüm hizmetlerin yüksek kalitede sunmak iş disiplinine bağlı kalmak , yüksek sorumluluk duygu ile ilerlemek, kalite bilincini ve marka bilinirliği göz önünde bulundurmak, iş ahlakına bağlılığı ilke haline getirmek , yakınlarınızın beklentilerini en iyi şekilde karşılamak hedef ve vizyonumuzdur.

Özel Büyük Marmara Huzurevi ilkelerine bağlı kalarak 2015 yılından itibaren hizmetlerine devam etmektedir. Hizmet anlayışını ön planda tutan firma iş ahlakına sahip olan uzman kadrosu ile yoluna devam etmektedir.

       Özel Büyük Marmara Huzurevi Kalite Politikası

      Özel bakımevleri arasında yer alan Özel Büyük Marmara Huzurevi olarak yılların verdiği tecrübeye ile;

 Müşterilerimizin gerekli soru ve taleplerini en kısa zamanda karşılamak

Hizmetlerimizi en iyi ve verimli şekilde sunmak

Bünyemizde yer alan birimlerimizin kalite yönetim sistemini uygulayarak geliştirmek

Adresi: Güzelce Mah.  Yoğurthane Cadç. Dilmen Sok. No:14 Büyükçekmece/İSTANBUL

Telefon : 0 212 868 43 44-

Fax: 0 212 868 31 15

İnternet sitesi: https://ozelbuyukmarmarahuzurevi.com

Özel Büyük Marmara Huzurevi Resimleri

[gkit id=5]