Özel Erdem Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi



Özel Erdem Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Özel Erdem Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Özel Erdem Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi

2006 Haziran ayında açılan huzurevi o günden günümüze kadar faaliyetine devam etmektedir.   Huzurevi tek kişilik, 2 kişilik ve 3 kişilik odalarıyla, Butik-Huzurevi anlayışından hiçbir şey kaybetmeden; etrafında oldukça şık dekore edilmiş bahçesi olan ve site güvenliği içerisinde su havuzu, yürüyüş parkuru ve parkların bulunduğu düz bir alan içine yerleşmiş çok şirin bir villada faaliyetine devam etmektedir.

Tüm bu güzelliklere ilave olarak ulaşım her iki Boğaz Köprüsü’ne de eşit mesafede Çengelköy Nato yolunda ATA 2 Sitesi girişinde, tüm alışveriş merkezlerine 50 m. mesafede villa ortamında deneyimli personel ve yönetim anlayışı içerisinde tüm yaşlılarına en iyi hizmeti vermekteyiz.

Hijyenik ve sağlık koşullarına uygun bakım, sürekli Doktor, Psikolog, Sos. Hizmetler Uzmanı denetiminde her yaşlının özelliğine uygun (Alzheimer, Demans, Parkinson, vücuda bağlı kısmı felç,) terapiler uygulanmakta olup, kahvaltı ve yemekleri öğünlük ve tazedir. Diyet özelliği taşımaktadır. Ara öğün yemekleri ve ilaç bakım saatleri asla aksatılmamaktadır. Çünkü yaşlılarımızın bizim emanetimiz olduğunu asla unutmacağız. Sosyal aktivitelerimizde yine yaşlılarımızın özelliklerine göre aksatılmadan devam etmektedir. Eğlence – Tur düzenleme ve pratik geliştirmelerle ilgili her türlü hizmet verilmektedir.

Başlıca hizmetler

» 24 saat hemşire ve yaşlı bakıcı hizmeti

» Psikososyal hizmetler

» Yaşlı aktivite programları

» Kişisel bakım programları

» Hasta özelliğine göre günlük taze yemekler

» Diyet yemekler

» Sakin yakınları ile sürekli iletişim ve sosyal aktiviteler

» Çalışanlar için sürekli eğitim programları

Alzheimer, Demans, Felçli ve Yatalak Hastalara Hizmet

Alzheimer

Alzheimer hastalığı yaşlılarımızın beyinsel fonksiyonlarının kaybolmasına bağlı olarak çevre-birey diyalog kopukluğu, günlük davranışlarda anormallikler, uzuvların kontrolü, varlığının farkında olmama beslenme, tat alma ve işitme gibi konularda ayrıca, konuşma yerbilme konularında zorluklar, yaşama nörolojik davranışlarda bazı değişiklikler göze çarpar.

Demans

Toplumumuzda bunama olarakta bilinen bu hastalık devamlı olarak ilerler ve daha sonra kişide yerleşerek bellek kaybı, şahsiyet bozuklukları, anlayamama ve anlatamama bozuklukları, duygu ve hissi davranışlarda değişiklikler, bazı olayları hazırlamama ve anlatamama bozuklukları görülmektedir. Bu hastalık travma sonucunda beyinsel damar hastalıklarında veya herhangi bir tümör türüne bağlı olarak gelişir. Ayrıca vitaminsel eksikliklere dayalı veya mikrobik oluşumlarda etkilemektedir. Bu tür nörolojik rahatsızlıkların başlangıcı genelde yaşlı yakınlarımız tarafından anlaşılmayabiliyor. Bir tesadüf eseri veya şüphelenme yoluyla yaşlılarımızın yakınları ilgilenerek bir sağlık kuruluşumuza başvurup bu konuda uzmanlaşmış hekimlerimiz tarafından tetkikler yapılarak tanısı konulmaktadır.

Özel Erdem Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi adres ve telefonu

Ata-2 Sitesi, Manolya Caddesi No:6,

Çengelköy – İSTANBUL / TURKEY

Tel&Faks: +90 216 486 06 36

e-mail:   info@erdemhuzurevi.com