Özel Pınar Huzurevi Ve Yaşlı Bakımevi



Özel Pınar Huzurevi Ve Yaşlı Bakımevi

Özel Pınar Huzurevi Ve Yaşlı Bakımevi, Kayseri ilimizde 2008 yılında kurulmuştur. Şuanki kapasitesi 30 kişidir.Özel Pınar Huzurevi Ve Yaşlı Bakımevi nin adres telefon ve diğer bilgilerine sitemizden öğrenebilirsiniz.
Huzurevi seçmek ve seçtikten sonra yakınlarınızı huzurevine yerleştirmek sıkıntılı ve zorlu bir süreçtir. Bu sıkıntılı ve zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına başta huzurevleri olmak üzere yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek imkânlarını bir alanda toplamayı amaçladık.

Türkiye genelinde devlet huzurevi, özel huzurevi, belediyelere bağlı huzurevi, azınlıklara bağlı huzurevleri bunların adres telefon ve kapasite bilgilerini www.istanbulhuzurevleri.com sitemizden öğrenebilirsiniz.
Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik.

HAKKIMIZDA

Kayseri’de bir ilk olan Özel Pınar Yaşlı Bakım ve Huzur Evi, toplumun eşsiz bir parçası olan değerli büyüklerimize saygı ve sevgiye ilke edinerek kurulmuştur.
Kayseri’de hizmet veren Özel Pnar Yaşlı Bakım ve Huzur Evi, toplam 30 kişi kapasiteli hizmet binasında yaşlılarımızın her türlü beklentisine cevap verecek hizmet anlayışıyla profesyonel bir bakım hizmeti vermektedir.

FELSEFEMİZ

Yaşlı hasta ve büyüklerimize hizmet surnaken gücümüze, vicdanımızın sesinden ve insan sevgimizden alırız.

MİSYONUMUZ

İşimiz insan ve ihtiyaçlarıdır, bu nedenle, kaliteli yaşam, hijyen, güven, mutluluk, huzur ve hizmet felsefemizin temellerini oluşturur.

VİZYONUMUZ

Sevgi dolu güler yüzlü ve nitelikli bakım hizmetini bir kalite olarak yaşatmak.

İmkanlarımız

  • 30 Yatak Kapasiteli
  • Profesyonel Bakım Ekibi
  • Sosyal Hizmet Uzmanı , Aşçı, Temizlik görevlileri
  • Sağlık Personeli Kontrolünde Hazırlanan Yemek Listeleri.
  • Tek kişilik, Çift kişilik, Üç Kişilik, Beş Kişilk, Altı Kişilik Odala
  • 7 gün 24 Saat Kamera ile internetten takip ve kayıt

Özel Pınar Huzurevi Ve Yaşlı Bakımevi Adres Telefon ve iletişim bilgisi

Adres: Örnek Evler Mahalllesi Menekşe Sokak No:4 Kocasinan / KAYSERİ
Telefon: 0 (352) 221 41 58
Fax: