Özel Rüya Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi



Özel Rüya Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Özel Rüya Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Özel Rüya Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi

Özel Rüya Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi  2011 yılında kurulmuştur. İstanbul’un Beykoz ilçesinde kurulan huzurevinin kapasitesi 37 kişidir.

İnternet sitesine ulaşılamayan huzur evinin adres ve telefonunu yazımızın sonunda bulabilirsiniz.

Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınlarınızı yerleştirmek zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına huzurevlerinin ve yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer özelliklerini belli bir sitede toplamak istedik. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların bütün huzurevlerine ait bilgilere kolayca ulaşabilecekleri bir site hazırlamaya hayret ettik.

Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik.

Özel Rüya Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi    adres ve telefon

Adres: Mahmut Şevketpaşa Köyü Beykoz Cad. No: 34

Beykoz/İSTANBUL

telefon:  0212.444 89 87