İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi



İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi, İzmir ilimizde 2017 yılında kurulmuştur. Şuanki kapasitesi 425 kişidir.İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi nin adres telefon ve diğer bilgilerine sitemizden öğrenebilirsiniz.

Huzurevi seçmek ve seçtikten sonra yakınlarınızı huzurevine yerleştirmek sıkıntılı ve zorlu bir süreçtir. Bu sıkıntılı ve zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına başta huzurevleri olmak üzere yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek imkânlarını bir alanda toplamayı amaçladık.

Türkiye genelinde devlet huzurevi, özel huzurevi, belediyelere bağlı huzurevi, azınlıklara bağlı huzurevleri bunların adres telefon ve kapasite bilgilerini www.istanbulhuzurevleri.com sitemizden öğrenebilirsiniz.
Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam Kampüsü Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi Adres Telefon ve iletişim bilgisi

Adres: Aydoğdu Mah. 1263 Sok. No:1/D Buca/İZMİR
Telefon:     444 40 35

Fax:



1 yorum

  1. Merhabalar, iyi günler ben iş başvurusu için sizleri rahatsız etmiştim. Sağlık meslek lisesi, hemşirelik bölümü mezunuyum 3 yıl hastanede staj gördüm. 19 yaşındayım, Bandırmada yaşıyorum. Yaşlı bakımıyla ilgili bir eğitim almadım fakat bu işte iyi olabileceğime eminim. Staj yaptığım devlet hastanesi servisinde yaşlılarla çok iyi ilgilendiğimi düşünüyorum. Bu konu hakkında az da olsa tecrübe sahibiyim. isytanbulda 4 ay kadar bir huzurevinde çalıştım,hemşire olarak, özel nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım, hastanın tüm bakımları üzerimdeydi,tedavileri ilaç hazırlama bakımları vs. İlgilenirseniz çok müteşekkir kalırım, zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
    > İLETİŞİM İÇİN; ……

Yorumlar kapatıldı.