Kırşehir Huzurevi



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı‘na Bağlı olarak faaliyet gösteren Kırşehir Huzurevi toplam 100 kişilik kapasiteye sahiptir. Huzurevi 2008 yılında faaliyete geçmiştir.

Kırşehir Huzurevi

Kırşehir Huzurevi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Kırşehir Huzurevi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Huzurevi seçimi ve huzurevine yakınların yerleştirilmesi zorlu bir süreçtir. Bu zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com sitesi olarak sizlere yardımcı olmayı hedefledik. Huzurevlerinin ve yaşlı bakımevlerinin imkanlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek diğer bilgilerini belli bir sitede topladık. Huzurevi ve yaşlı bakımevi arayanların ilk başvurabilecekleri kaynak bir site yapmaya çalıştık.

İstanbuldaki Huzurevi Fiyatları

2016 Huzurevi ve Yaşlı bakımevi ücretleri

Huzurevi seçiminde dikkat edilecek kriterler

Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik.

Kırşehir Huzurevi Adres ve Telefon

 Adres:  Nasuh Dede Mah. Şehit Turgut İlhanbey Cad. No: 27 Kırşehir

Telefon: 0386 262 00 40