Özel Çamlıkonak Yaşlı Bakım ve Huzurevi



İzmir’deki huzurevlerinden birisi olan Özel Çamlıkonak huzurevi İzmir ve çevresindeki bölgelerdenhuzurevi ihtiyacı olanların yanı sıra yaşlı bakım hizmeti ve gündüz bakım hizmeti vermektedir. İstanbulhuzurevleri olarak Türkiye geneli huzurevleri hakkında bilgiler vermeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle her şehrimizde açılan huzurevleri hakkında bilgiler derleyerek sitemize eklemeye çalışıyoruz. Başta huzurevi seçimi olmak üzere gündüz bakım hizmeti arayanlara ve hasta bakım hizmeti arayanlara başvuru kaynağı olmayı amaçlıyoruz.

Özel Çamlıkonak Yaşlı Bakım ve Huzurevi 2014 yılında kurulmuş olup toplam kapasitesi 27 kişiliktir.

Fiziksel Koşullarımız

Hizmet binamız, geriatri ve sağlıklı yaşlılarımız için düzenlenmiş olup dört kişilik iki odada geriatri hizmeti, tek (özel banyolu), iki ve üç kişilik odalarımızla da sağlıklı yaşlılarımıza hizmet vermekteyiz.

Yaşlı Bakım Hizmeti

Kuruluşumuz eğitimli ve deneyimli uzman kadrosu ile sağlıklı ve yatağa bağımlı sakinlerimize 24 saat destek ve sağlık hizmeti sunulmaktadır.

    • Kişiye özel bakım planı,
    • Rutin doktor kontrolü,
    • Hastane sonrası özel bakım,
    • Temizlik ve öz bakım hizmetleri,
    • Gündüzlü bakım,
    • Diyetisyen kontrolünde 3 ana,2 ara öğün beslenme,
    • Aktivite programları,
    • Çeşitli hobi alanları,
    • Huzurevi sakinleri ve yakınları ile sosyal aktivite ve eğitim programları,
    • Personel için hizmet içi eğitimler

 

Gündüz Bakım Hizmeti

Ailesi yanında yaşayan sağlıklı, Alzheimer, demans. hastası yaşlıların evde tek başına kalmasından kaynaklanan riskleri ortadan kaldırarak yaşlının güvenliğini sağlamak, çeşitli etkinliklerle aktif hale getirerek yaşlıda oluşacak ajitasyonu azaltabilmek, sağlıklı, Alzheimer, demans hastası yaşlıların gündüz bakımlarını sağlayarak yaşlıya ve ailesine destek hizmetleri sunmaktır.Yaşlı yakını sabahtan yakını huzurevimize bırakıp akşam alabilecek veya huzurevi servisiyle sabah alınıp akşam evine bırakılacaktır.

Refakatçı Hizmeti

Sakinlerimizin tedavilerinin bir süre hastanede sürmesi durumunda istek doğrultusunda yaşlı bakım personeli refakatçı olarak görevlendirilmektedir. Huzurevi dışından da yaşlı ve yaşlı yakını talebi doğrultusunda da yaşlı bakım personeli temin edilebilmektedir.

 

Özel Çamlıkonak Yaşlı Bakım ve Huzurevi telefonu +90 232 234 55 05

Özel Çamlıkonak Yaşlı Bakım ve Huzurevi adresi: Çelebi Mahallesi 441 Sokak No:11 Güzelbahçe / İzmir

Özel Çamlıkonak Yaşlı Bakım ve Huzurevi internet sitesi :http://www.camlikonakhuzurevi.com/

E-mail : bilgi@camlikonakhuzurevi.com


İzmir’deki huzurevi listesi